Nieuws

Interview met Nydia van Dijk

In 1985 ben ik begonnen als Schoonheidsspecialiste, Styliste en Visagiste

In de jaren ’90 begon ik te ‘snuffelen’ aan de Cosmetische Permanent MakeUp maar de technieken en apparatuur maakten mij niet enthousiast. Ik koos voor de specialisatie in de Cosmetische en Medische huidbehandelingen.

In de loop der jaren heb ik de Cosmetische Permanent MakeUp en Medische Micro Pigmentatie wel altijd in gedachten gehouden en gevolgd in mijn zoektocht naar behandelingen die huidverbetering geven.

Mijn neef (MeesTattoo) is een bekend artist in de tattoowereld. Sparren met hem en uitproberen maakte mij weer enthousiast voor de technieken van Cosmetische Permanent MakeUp en Medische Micro Pigmentatie.

In mijn studio mag ik deze speciale cliënten helpen. Wederzijdse blijheid en geluk! Wat een mooi vak! Welk gevoel van blijdschap overtreft het wanneer je iemand waardigheid terug mag geven met ‘nieuwe’ lippen, ‘nieuwe’ wenkbrauwen, wimpersimulatie, haarsimulatie op het hoofd en zelfs ‘nieuw’ areola of littekens kan camoufleren met Cosmetische Permanent MakeUp of Medische MicroPigmentatie?

Er is veel ‘beunhazerij’ in dit vak wat mij angstig maakt. Je werkt met andermans huid en vertrouwen. Mensen realiseren zich vaak niet hoe ingrijpend Micro Pigmentatie-, Cosmetische Permanent MakeUp behandelingen kunnen zijn. Daarin wilde ik mezelf onderscheiden. Daarom heb ik voor NSGP gekozen. Zodat mensen weten dat zij in goede handen zijn.

Iedereen is Uniek. Iedereen verdient een individuele benadering. Dankbaar ben ik altijd weer wanneer ik mag helpen en mensen mij het vertrouwen geven dit werk te mogen uitvoeren.

Mijn advies voor de consument is:
1e Stap: Zoek een specialist die aangesloten is bij een kwaliteitskenmerk, zoals bijvoorbeeld de NSGP. Deze organisatie zorgt ervoor dat de specialisten up to date blijven van de beste en nieuwste technieken door constante (verplichte) scholing.
2e Stap: Vraag eerst een consult aan. Tijdens het consult zal blijken of dit de specialist is die u zoekt en kunt u allerlei vragen stellen. Geen enkele vraag zal onbeantwoord blijven.
3e Stap: Na het consult heeft u bedenktijd. Rustig nadenken over het gesprek en een plek geven is belangrijk wanneer u daadwerkelijk de Cosmetische Permanent MakeUp- of de Micro Pigmentatie behandeling wilt laten uitvoeren.

Hopelijk mag ik U van dienst zijn. U bent van harte welkom bij Nydia Styling & Beauty.

Meer info:
Facebook.com/nydiastylingbeauty
Instagram.com/nydiastylingbeauty
Linkedin.com/in/nydiavandijkbaert

Mail of bel gerust voor meer informatie.
Warme groet, Nydia

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!