Nieuws

Interview met Nicolette van Kleef

Beauty by Nicolette van Kleef

Nicolette van Kleef is een professional in hart en nieren. Ze is getrouwd en moeder van drie kinderen waaronder een tweeling. Ze werkt in haar eigen schoonheidssalon, sinds 2005. Ze deed een PMU opleiding bij Ecuri, maar was er nog niet aan toe de PMU behandelingen op te nemen in haar aanbod. ‘Ik vond zelf dat ik, zelfs na deze opleiding, nog te weinig kennis had. Dat veranderde toen ik in contact kwam met Irma Hulscher in 2011. In dit jaar begon ik ook de basisopleiding bij Irma en ik voelde me helemaal op mijn plek. Ik heb in dit jaar heel veel geleerd en ik ben nooit opgehouden met leren. Ik ben blij met de extra cursussen en masterclasses die NSGP biedt. Het is een fijne manier om je verder te specialiseren en om bij te blijven.

Mooie herinneringen
Het mooie en bijzondere aan dit vak vind ik dat wij mensen blij kunnen maken en er mooi uit kunnen laten zien. Ik plaats voornamelijk wenkbrauwen en eyeliners. Ik bewaar erg mooie herinneringen aan de tijd dat ik mijn opleiding volgde bij Irma Hulscher. Eens in de twee weken van Weert naar Almere rijden. Onderweg mijn mede-cursisten bellen en dan lekker werken op de modellen. Het meest trots ben ik dat ik mijn onzekerheid heb overwonnen.
Niets zo fijn als een tevreden klant. Al was ik wel aangenaam verrast toen een klant tegen me zei tijdens een eyelinerpigmentering: ‘Ik word zo rustig van jou. Ik val bijna in slaap’. Terwijl er vaker wordt gezegd dat zo’n pigmentering niet altijd even prettig is.’

Steeds betere technieken
‘Er zijn tegenwoordig zoveel technieken, waardoor de pigmentering steeds mooier wordt. Het valt me wel op dat er erg veel aandacht uitgaat naar de wenkbrauwen. Dus dat wordt alleen maar beter. Ik wil me zelf meer gaan specialiseren in wenkbrauwen en ogen. En dan doel ik op meerdere behandelingen. Ik bied dus niet alleen PMU, maar ook wenkbrauwen shapen door middel van verven, waxen, treading, trimmen en poederen. Daarnaast omvatten de behandelingen wenkbrauw- en wimperextentions.
Wat ik klanten zou willen zeggen? Laat u goed adviseren door uw PMU-specialist en volg goed haar instructies op. Vraag om een intake-gesprek en schrijf uw vragen van te voren op. Wij zullen het toch samen moeten doen om tot een mooi resultaat te komen.’


This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!