Nieuws

Interview met Floor van Egmond – Heddes

foola-beauty-logo


Hoe lang ben je al gediplomeerd schoonheidsspecialiste?
Ik ben al 18 jaar gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Direct na mijn opleiding bij Ria de korte te Amsterdam ben ik in Alkmaar gaan werken in loondienst. Daar ik thuis in een ondernemersklimaat ben opgegroeid kruipt het bloed waar het niet gaan kan. Zo ben ik dan ook op 11 september 2001 begonnen met mijn eigen salon Foola Beauty te Obdam. Tussendoor heb ik nog een 2e salon gerund in Alkmaar maar dat is toch slecht combineren met een druk gezinsleven. Vandaar nog maar 1 salon in Obdam, de plek waar ik getogen ben.

Waarom NSGP PMU Specialist
Ik wil een breed spectrum van mijn vakgebied beheersen, zo ook PMU. Daar ik de lat voor mezelf altijd (veeel) te hoog leg heb ik om PMU te beheersen vele jaren vele cursussen en uiteindelijk Masterclass sessies gevolgd. Door de ontwikkeling van het vakgebied maar vooral ook door de vraag van klanten ben ik mij hierin steeds meer gaan bekwamen waarbij mijn liefde voor PMU ook sterk is ontwikkeld. Dan kom je na 15 jaar op een punt terecht dat je hiervoor een erkenning wilt genieten. Na een brede oriëntatie heb ik gekozen voor NSGP. Waarom? Omdat NSGP ook de lat hoog legt en dat past bij mij. Maar ook vooral omdat NSGP ook de medische kant van het vakgebied certificeert, de kant die mij het meeste aanspreekt. Ik ben dan ook volledig gecertificeerd.

Wat zou jij je toekomstige klanten willen adviseren
Sta stil bij welke specialist jij je PMU laat verzorgen. Ik heb werk gezien van HBO geschoolde dermatograven die de toets der kritiek niet doorstaan. Neem de tijd voor een uitgebreide Intake gesprek en spreek je verwachtingen uit. Beschouw het reeds uitgevoerde werk van de specialist. Ik vind zelf dat er ook een soort vertrouwensband moet ontstaan met wederzijds respect. Als je hierna een goed gevoel er aan over hebt gehouden maak je een afspraak voor je PMU behandeling.

Wat vindt jij belangrijk in je werk
Ongeacht wat voor behandeling je ook doet, vind ik kwaliteit zodanig belangrijk dat je het met hoofdletters schrijft. Hierin doe ik geen consensus! KWALITEIT.

Floor van Egmond – Heddes is 39 jaar, woont in Alkmaar met haar man Ruud en hun zoon Joris en hun dochter Maud. Floor is het makkelijkst te bereiken via 06 22 66 77 75 of via info@foola.nl

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!