Nieuws

Interview met Conny Leeuwenhage

Permanente make-up is voor mij één van de mooiste behandelingen die er bestaan. Mensen blij maken met een nieuwe uitstraling dat is toch fantastisch!

In 1987 startte ik een kapsalon in Oud-Beijerland. Vooral op zaterdag werkte ik met een team van acht mensen waarin we de klanten voorzagen van een nieuwe coupe. Twee jaar later begon ik op de maandag, wanneer de kapsalon gesloten was, met een opleiding voor schoonheidsspecialiste.

In 1990 startte ik een schoonheidssalon in de naastgelegen ruimte van de kapsalon. Drie jaar lang twijfelde ik om met PMU te starten. Toen ik uiteindelijk de beslissing nam was ik niet meer te stoppen. Ik vind het nog steeds belangrijk trainingen te volgen en beurzen te bezoeken waardoor je op de hoogte blijft van alle nieuwe technieken waardoor het eindresultaat van permanente make-up steeds mooier wordt.

Vandaag de dag is permanente make-up één van de behandelingen die ik het meeste toepast. Ik vind het fijn mensen een nieuw gezicht te geven met een paar mooie wenkbrauwen of een mooie oogopslag door een passende eyeliner! Later ging ik mij ook interesseren voor de medische pigmentatie. Hierdoor kom je nog dichter bij je klant te staan en merkte ik hoe dankbaar ons vak is.

Ondanks de 20 jaar ervaring in permanente heb ik in december 2015 vrij examen gedaan voor de A-Status van het NSGP. Deze examinering is geen verplichting maar ik voel het als het behalen van een soort “Michelinester” Door het afnemen van dit examen, de terugkomdagen en de feetback kunnen wij als NSGP specialisten ons onderscheiden en profileren. Ik vind het belangrijk te laten zien aan de klant dat ze in goede handen zijn.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!